Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Klinikken

Vi er Kiropraktisk Klinik Vanløse

Anja Aabech

Autoriseret Kiropraktor

Jeg har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense og jeg fik min kandidatgrad i 2007.

Læs mere om Anja

Helle Dalhoff

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet på Syddansk Universitet i Odense hvor jeg fik min kandidatgrad i 2008 efter at have gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse.

Læs mere om Helle

 

Annette-profil

Annette Saxtorph

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet og har taget min turnus hos Rygcenter Midtvest i Herning og Ringkøbing.

 

Læs mere om Annette

 

Mogens Normann

Mogens Normann

Fysiurgisk Massør

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 1996. Har siden da, arbejdet med behandling af alt lige fra erhvervs og sportsskader til klassisk velvære massage.

Læs mere om Mogens

Tina Nielsen

Sekretær

Jeg har tidligere arbejdet som kliniksekretær hos en tandlæge, samt som butiks- og regnskabsassistent. Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk Assistent.

Lina Serup Staberg

Sekretær

Jeg har i 16 år arbejdet som sekretær og uddannelsesvejleder, på en skole der uddannede zoneterapeuter, akupunktører og massører.

 

Klára Svenstrup Pikhartová

Klára Svenstrup Pikhartová

Zoneterapeut, neuromuskulær terapeut, øreakupunktør, kinesiolog

“Mine behandlinger er dybdegående og helheds stræbende, hvor både den fysiske, mentale og emotionelle side af os bliver forenet i et afbalanceret sammenspil.”

Læs nærmere om Klára

Om klinikken

Lokaler

Klinikken råder over 200m2 og er beliggende på 1.sal. Vi er tre kiropraktorer, en massør og en zoneterapeut. Vi har et babyrum med plads til amning og leg. Vores fantastiske sekretærer står altid klar i receptionen med et smil.

 


 

Historie

Klinikken er en succesfuld klinik, som har ligget i Vanløse siden 1938 og blev i 1943 flyttet til sin nuværende adresse på hjørnet af Jydeholmen og Jernbane Allé. Henrik Uldall og Steen Mortensen har været ejere i mange år og har gjort en stor forskel for alle deres patienter.

 


Vision

Visionen for klinikken er at lave en tværfaglig klinik hvor vi samarbejder på tværs af forskellige behandlingsformer samt at øge samarbejdet med andre sundhedsaktører. Vi mener, at alle har noget at vinde ved at få jævnlig behandling hos en kiropraktor. Det gælder både unge som gamle. En kiropraktor er ikke ”kun” en som sætter led på plads eller ”knækker leddene”. En kiropraktor gør en forskel for hele dit system, din krop og din livskvalitet. Men vi mener også, at “sammen står vi stærkere”, og ved at kombinere behandlingsformer opnår vi et mere effektivt og holdbart resultat.

Kiropraktor Buraas’s klinik, Vanløse ca. 1936.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter

Bestil en tid direkte via vores online formular

Kontakt os i dag med generelle henvendelser