fbpx
Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Marcus Rønn Zuschlag

Marcus Rønn Zuschlag
Marcus kiropraktor

Kiropraktor

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet. Uddannelsen er en 5-årig kandidatuddannelse, hvor langt størstedelen af studiet er slået sammen med medicinstudiet. Sideløbende har vi fag omhandlende kroppens biomekanik og udfoldelse. Dette har givet mig en bred viden og kunnen inden for generel diagnostik, og især inden for forebyggelse og behandling af smertetilstande der stammer fra hele bevægeapparatet.

I min optik er smerter individuelle, og med en grundig forundersøgelse stiller jeg en diagnose og behandlingsplan for den enkelte. Min erfaring siger mig, at sociale og psykologiske faktorer kan vedligeholde eller forstærke smertetilstande, hvorfor jeg betragter kroppen som en helhed.

Jeg anvender behandlingsmodaliteter inden for ledmanipulation, muskel,- fascie- og senevævsbehandling. Herunder dryneedling samt øvelsesterapi alt afhængigt af den enkeltes problemstilling.

Jeg har dyrket styrke- og funktionel træning igennem 13 år, og har tilegnet (mig )meget erfaring inden for teknik og skadesprævention. Desuden interesserer jeg mig meget for kostens enorme potentiale på alle kroppens funktioner.