fbpx
Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Nanna Isberg Larsen

Nanna Isberg Larsen

Kiropraktor

Jeg er uddannet Kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense. Uddannelsen er en 5-årig kandidatuddannelse, med fokus på forståelse, forebyggelse og behandling af gener fra alle kroppens muskler og led. Min vision er at anvende kiropraktik til at fremme sundheden og trivslen blandt personer i alle aldre.

 

Om det er ryg- eller nakkesmerter, et knæ der driller, en skulder der gør ondt eller noget helt andet, kan jeg ud fra en grundig undersøgelse og samtale, vurdere hvad der er relevant i det videre behandlingsforløb. Jeg er tværfagligt orienteret og jeg gør mig altid umage for at finde den helt rette løsning for den enkelte patient. Ingen er ens og behandlingsforløbet og –målet tilrettelægges altid individuelt.

 

Personligt har jeg tidligere været aktiv håndboldspiller. I den forbindelse har jeg oplevet de konsekvenser som gener fra bevægeapparatet kan have og det har medført en naturlig interesse for idrætsrelaterede skader. Alle skal dog føle sig velkommen, uanset problematik.

 

Det er vigtigt for mig, at behandlingsforløbet ses som et samarbejde mellem patienten og jeg, da jeg tror på det giver det bedste resultat. Behandlingen kan indeholde flere modaliteter, herunder manipulation, bløddelsbehandling, rådgivning samt træning, alt efter hvad der vurderes relevant.