fbpx
Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Philip Erngaard Damgaard

Philip Erngaard Damgaard

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense. Det er en 5-årig kandidatuddannelse, hvor af de første 3 år foregår sideløbende med medicinstudiet. Uddannelsen har givet mig et bredt fundament for at forstå kroppens funktioner og sygdomme, samt en specialisering i diagnosticering og behandling af smerter fra muskler og led.

Som kiropraktor har jeg en bred vifte af effektive behandlingsmetoder. Alt lige fra manuelle teknikker til rådgivning og øvelsesterapi. Mit valg af behandling baseres på patientens individuelle behov, da alle patienter er ”unikke” og ligeså deres smerter. Det bedste behandlingsforløb opnås, i min optik, ved en aktiv indsats fra både behandler og patient.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til kiropraktik som afspejles i den indledende samtale, undersøgelse og ikke mindst i behandlingen. Mit mål er at identificere samtlige bidragende faktorer til patientens smerter for at give den mest optimale behandling. Dette dækker også over psykologiske og sociale problemstillinger.

Jeg bor aktuelt i Odense med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Jylland. Igennem min ungdomsår har jeg dyrket primært fodbold. De seneste 7 år har jeg brugt fritiden på  Crossfit/funktionel træning. Jeg har derfor en stor interesse i træningens effekter på krop og sind.