Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Massage

Hvorfor massage?

En velfungerende krop kræver blandt andet en sund og fleksibel muskulatur. Der kan være mange årsager til overspændte muskler og/eller muskelsmerter.

Her er nogle af de hyppigste årsager:

 • Ensartet statisk arbejde som eksempelvis kontorarbejde
 • Sportsudøvelse uden den fornødne styrke i de relevante muskler
 • En stresset hverdag og mentalt pres sætter sig
 • Dårlig kropsholdning

I disse tilfælde, og mange flere, bruger vi massage som værktøj til afhjælpning af problemer, men da kroppen ikke kun består af muskler, arbejder vi her på klinikken helhedsorienteret. Det betyder, at vi i mange tilfælde bruger kiropraktik, fysioterapi, fysiurgisk massage og træning som en kombinationsbehandling, for at komme hele vejen rundt om problemet og for at få dig bygget op fra bunden.

Massagen kan bruges som enkeltstående behandlinger, men den kan også bruges til at løsne musklerne inden den kiropraktiske behandling, således øges effekten af begge behandlinger.

Undersøgelser har vist, at massage, udover at virke smertelindrende, også nedsætter dit blodtryk, reducerer stres, angst og depression, forbedrer dit immunforsvar og forbedrer effekten af din træning.

Forskellige former for massage

Hos os kan du få netop den behandling du har brug for.

Dybdegående fysiurgisk massage

Dette er en dyb og grundig muskelmassage, hvor massøren gennemarbejder hele musklen, Behandlingen er især effektiv til at løsne meget spændte muskler.

Triggerpointmassage

Dette er den mest effektive form for behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og generelle spændinger i kroppen samt det ubehag som er knyttet hertil.

Tværfibermassage

Massage på tværs af muskler og sener, som er effektiv til behandling af senebetændelser, gammelt arvæv eller kroniske spændinger i muskulaturen.

Sportsmassage

Sportsmassage er både for dig, som motionere på fritidsplan og for dig som træner intensivt eller på konkurrence niveau. Hovedformålet er at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet.

Graviditetsmassage

En behandling som enten foregår sideliggende eller maveliggende på et specielt konstrueret pudesæt.

Wellness

En særlig afslappende behandlingsform, som på intet tidspunkt fremkalder smerter, men udelukkende har til formål at være afstressende både fysisk som mentalt

Generelt

Vores massør tilpasser behandlingerne individuelt ud fra den enkeltes tilstand og behov, hvorfor massøren ofte vil gøre brug af flere forskellige teknikker under en behandling.

Hvordan virker massage?

Hvis en nerve til muskulaturen igennem længere tid har været forstyrret eller i klemme, eksempelvis grundet ubalance og/eller fejlbelastninger, ophobes affaldsstoffer i vævet.

Det betyder, at musklen har sværere og sværere ved at bibeholde sin oprindelige funktion/styrke/udholdenhed. Ved massage fjernes disse affaldsstoffer og nye næringsstoffer/ilt transporteres til vævet hvorved det kan restituere og få sin oprindelige funktion tilbage igen. Det sker ved, at øge blodgennemstrømningen i musklen og ved at øge vene/lymfekredsløbet i området. Derved fjernes væskeansamlinger og spændinger i musklen.

Der udnyttes også en fysiologisk refleks hvor berøring af muskulaturen igangsætter nerveender i musklen som ”snakker” sammen med centralnervesystemet (rygmarven og hjernen). Derefter sendes besked til musklen om at slappe af.

Hvorfor massage?

Kort fortalt giver massage:

 • Øget blodgennemstrømning i vævet
 • Større bevægelighed i led
 • Smertelindring
 • Generel afslappende effekt
 • Nedsætter risiko for stress
 • Nedsætter risiko for søvn- og fordøjelsesproblemer
 • Velvære og livskvalitet
 • Mindre uro i kroppen
 • Energi boost
 • Positiv stimulering af nervesystemet

Vi tilbyder også Gavekort til massage.

Behandlinger

Fysiurgisk massage – Mandag & Torsdag.

30 min.
325 kr.
45 min.
425 kr.
60 min.
500 kr.

Online booking

Online booking

Bestil en tid direkte via vores online formular

Ring på tlf. 38 74 31 03

Ring på tlf. 38 74 31 03

Telefonen er åben mandag-torsdag 8-17 og fredag 8-13.

Her finder du klinikken

Find vej

Med tog eller metro
Klinikken er beliggende 1 minuts gang fra S-togsstationen/metro (Linie C og linie H/metro M1 og M2) i Vanløse.

I bil
Der er mulighed for parkering I Netto’s parkeringshus lige ved siden af klinikken. Det er tilladt at holde  1 timer gratis, men husk at stille p-skiven.

Derudover er det også muligt at parkere i Kronens parkeringshus, lige ved siden af Vanløse station. Der er tilladt at holde gratis i 2 timer, men husk at stille p-skiven.

Bus
Bus 10, 12 og 142 stopper lige ud for klinikken eller ved Vanløse station.

Kontakt os

Kiropraktor|dk Vanløse
Jernbane Alle 34, st
2720 Vanløse

[email protected]

CVR: 35045775

Du er altid velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren, hvorefter vi vender tilbage så hurtig som muligt.
I tilfælde af ændret åbningstid vil dette fremgå af vores telefonsvarer.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter