Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Frederikke Frank Wengel

Frederikke Frank Wengel
Kiropraktor Frederikke Frank Wengel

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg har gennemgået den 5-årige uddannelse. Jeg har altid vidst jeg ville arbejde med at hjælpe og behandle mennesker. Kiropraktikken vandt min interesse, idet jeg finder manuel behandling som særdeles interessant.

I mit møde med en patient vægter jeg tillid og kommunikation højt. Jeg mener det er vigtigt at behandle mennesket som en helhed og sørge for en tryg oplevelse hos patienten. Jeg anser en grundig samtale og undersøgelse, hvor patienten føler sig hørt, som hjørnesten i opstarten af et godt behandlingsforløb. Behandlingsforløbet vil herefter altid være individuelt tilrettelagt med inddragelse af patientens egne ønsker og behov. Behandlingen kan bestå af flere elementer, herunder information og rådgivning, ledmobilisering- og manipulation, behandling af muskler og sener, dryneedling og øvelsesterapi.

Mit seneste fokus har jeg lagt på behandling af spædbørn. Jeg opdaterer mig løbende via kurser og relevant faglitteratur.

Jeg bor til daglig i København. Jeg har altid været glad for sport og bevægelse. Jeg har tidligere spillet meget tennis, men min træning i dag består primært af løb og styrketræning. Derudover holder jeg meget af naturen og være ude i det fri.