fbpx
Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Klinikken

Vi er Kiropraktor|dk Vanløse

Mød personalet på klinikken

Anja Aabech

Autoriseret Kiropraktor

Jeg har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense og jeg fik min kandidatgrad.

Læs mere om Anja

Helle Dalhoff

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet på Syddansk Universitet i Odense hvor jeg fik min kandidatgrad efter at have gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse.

Læs mere om Helle

 

Mogens Normann

Mogens Normann

Fysiurgisk Massør

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 1996. Har siden da, arbejdet med behandling af alt lige fra erhvervs og sportsskader til klassisk velvære massage.

Læs mere om Mogens

Andreas Østergaard

Kiropraktor

“Som kiropraktor har jeg et bredt spektrum af behandlingsmuligheder – fra rådgivning og vejledning til forskellige former for manuelbehandlingsteknikker. Kombineret med en samtale og en grundig undersøgelse, benytter jeg disse redskaber til at lave et skræddersyet behandlingsforløb for den enkelte patient..”

Læs nærmere om Andreas

Marcus Rønn Zuschlag

Kiropraktor

“I min optik er smerter individuelle, og med en grundig forundersøgelse stiller jeg en diagnose og behandlingsplan for den enkelte. Min erfaring siger mig, at sociale og psykologiske faktorer kan vedligeholde eller forstærke smertetilstande, hvorfor jeg betragter kroppen som en helhed. ”

Læs nærmere om Marcus

Clara Emilie Westermann

Kiropraktor

“Jeg anser god kommunikation mellem mig som behandler og patienten som et vigtigt element og godt udgangspunkt for at sammensætte et optimalt behandlingsforløb. Dette forløb starter med en grundig samtale og undersøgelse, hvorefter jeg stiller en diagnose og lægger en behandlingsplan, med aktiv inddragelse af patienten ”

Læs nærmere om Clara

Lina Serup Staberg

Sekretær

Jeg har i 16 år arbejdet som sekretær og uddannelsesvejleder, på en skole der uddannede zoneterapeuter, akupunktører og massører.

 

Tina Nielsen

Sekretær

Jeg har tidligere arbejdet som kliniksekretær hos en tandlæge, samt som butiks- og regnskabsassistent. Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk Assistent.

Barbara Rasmussen

Sekretærvikar

“Jeg blev færdig med gymnasiet i 2019, hvor jeg gik på en naturvidenskabelig linje med fysik og matematik på A-niveau. Jeg arbejder her i klinikken i mit sabbatår

Cecilie Friis Høyerby

Sekretærvikar

“Jeg læser til dagligt på CBS, hvor jeg studerer markeds- og kulturanalyse. Jeg arbejder i klinikken ved siden af mit studie.”

Om klinikken

Lokaler

Klinikken råder over 200m2  Vi er fire kiropraktorer og en massør. Vi har et babyrum med plads til amning og leg. Vores fantastiske sekretærer står altid klar i receptionen med et smil.

 


 

Historie

Klinikken er en succesfuld klinik, som har ligget i Vanløse siden 1938 og blev i 1943 flyttet til sin tidliger adresse på hjørnet af Jydeholmen og Jernbane Allé på 1 sal. Klinikken er i 2020 flyttet til nye større lokaler i stuenplan på modsatte hjørne af Jydeholmen og Jernbane Allé.


Vision

Visionen for klinikken er at lave en tværfaglig klinik hvor vi samarbejder på tværs af forskellige behandlingsformer samt at øge samarbejdet med andre sundhedsaktører. Vi mener, at alle har noget at vinde ved at få jævnlig behandling hos en kiropraktor. Det gælder både unge som gamle. En kiropraktor er ikke ”kun” en som sætter led på plads eller ”knækker leddene”. En kiropraktor gør en forskel for hele dit system, din krop og din livskvalitet. Men vi mener også, at “sammen står vi stærkere”, og ved at kombinere behandlingsformer opnår vi et mere effektivt og holdbart resultat.

Kiropraktor Buraas’s klinik, Vanløse ca. 1938.

 

Klinikken Anno 2020

 

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter

Bestil en tid direkte via vores online formular

Kontakt os i dag med generelle henvendelser