Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Klinikken

Vi er Kiropraktor|dk Vanløse

Mød personalet på klinikken

Kiropraktor Anja Aabech

Anja Aabech

Autoriseret Kiropraktor

Jeg har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense og jeg fik min kandidatgrad.

Læs mere om Anja

Kiropraktor Helle Dalhoff

Helle Dalhoff

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet på Syddansk Universitet i Odense hvor jeg fik min kandidatgrad efter at have gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse.

Læs mere om Helle

 

Kiropraktor Clara Emilie Westermann

Clara Emilie Westermann

Autoriseret Kiropraktor

“Jeg anser god kommunikation mellem mig som behandler og patienten som et vigtigt element og godt udgangspunkt for at sammensætte et optimalt behandlingsforløb. Dette forløb starter med en grundig samtale og undersøgelse, hvorefter jeg stiller en diagnose og lægger en behandlingsplan, med aktiv inddragelse af patienten ”

Læs nærmere om Clara

Kiropraktor Kristian Bjørnstad Engquist

Kristian Bjørnstad Engquist

Autoriseret Kiropraktor

“Som kiropraktor har jeg et bredt spektrum af behandlingsmuligheder – fra rådgivning og vejledning til forskellige former for manuelbehandlingsteknikker. Kombineret med en samtale og en grundig undersøgelse, benytter jeg disse redskaber til at lave et skræddersyet behandlingsforløb for den enkelte patient..”

Læs nærmere om Kristian

Kiropraktor Frederikke Frank Wengel

Frederikke Frank Wengel

Autoriseret Kiropraktor

“I mit møde med en patient vægter jeg tillid og kommunikation højt. Jeg mener det er vigtigt at behandle mennesket som en helhed og sørge for en tryg oplevelse hos patienten. Jeg anser en grundig samtale og undersøgelse, hvor patienten føler sig hørt, som hjørnesten i opstarten af et godt behandlingsforløb. ”

Læs nærmere om Frederikke

Mikkel Haarup Wind

Autoriseret Kiropraktor

“Det er essentielt for mig, at du som patient inddrages aktivt fra diagnosen stilles, til behandlingsplanen udarbejdes, så du føler dig tryg og velinformeret i alle dele af behandlingsprocessen.”

Læs nærmere om Mikkel

Amalie Andreasen

Autoriseret Kiropraktor

“Min ambition som kiropraktor er at møde dig i øjenhøjde ved at inddrage og tilpasse behandlingsforløbet til den enkelte.”

Læs nærmere om Amalie

Sekretær Lina Serup Staberg

Lina Serup Staberg

Sekretær

Jeg har i 16 år arbejdet som sekretær og uddannelsesvejleder, på en skole der uddannede zoneterapeuter, akupunktører og massører.

 

Sekretær Tina Nielsen

Tina Nielsen

Sekretær

Jeg har tidligere arbejdet som kliniksekretær hos en tandlæge, samt som butiks- og regnskabsassistent. Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk Assistent.

Sekretær Stine Thode Jørgensen

Stine Thode Jørgensen

Sekretær

Jeg er uddannet kontorassistent og har i 16 år arbejdet som boligrådgiver i et boligselskab. Jeg har også erfaring som receptionist samt som salgsassistent.

Om klinikken

Lokaler

Klinikken råder over 200m2  Vi er seks kiropraktorer. Vi har et babyrum med plads til amning og leg. Vores tre fantastiske sekretærer står altid klar i receptionen med et smil.

 


 

Historie

Klinikken er en succesfuld klinik, som har ligget i Vanløse siden 1938 og blev i 1943 flyttet til sin tidliger adresse på hjørnet af Jydeholmen og Jernbane Allé på 1 sal. Klinikken er i 2020 flyttet til nye større lokaler i stuenplan på modsatte hjørne af Jydeholmen og Jernbane Allé.


Vision

Visionen for klinikken er at lave en tværfaglig klinik hvor vi samarbejder på tværs af forskellige behandlingsformer samt at øge samarbejdet med andre sundhedsaktører. Vi mener, at alle har noget at vinde ved at få jævnlig behandling hos en kiropraktor. Det gælder både unge som gamle. En kiropraktor er ikke ”kun” en som sætter led på plads eller ”knækker leddene”. En kiropraktor gør en forskel for hele dit system, din krop og din livskvalitet. Men vi mener også, at “sammen står vi stærkere”, og ved at kombinere behandlingsformer opnår vi et mere effektivt og holdbart resultat.

Kiropraktor Buraas’s klinik, Vanløse

Kiropraktor Buraas’s klinik, Vanløse ca. 1938.

 

Klinikken Anno 2020

 Reception Kiropraktor Vanløse

Facade Kiropraktor Vanløse

Behandlerrum Kiropraktor Vanløse

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter

Bestil en tid direkte via vores online booking

Kontakt os i dag med generelle henvendelser