Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Klinikken

Vi er Kiropraktor|dk Vanløse

Mød personalet på klinikken

Anja Aabech

Autoriseret Kiropraktor

Jeg har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense og jeg fik min kandidatgrad i 2007.

Læs mere om Anja

Helle Dalhoff

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet på Syddansk Universitet i Odense hvor jeg fik min kandidatgrad i 2008 efter at have gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse.

Læs mere om Helle

 

Mogens Normann

Mogens Normann

Fysiurgisk Massør

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 1996. Har siden da, arbejdet med behandling af alt lige fra erhvervs og sportsskader til klassisk velvære massage.

Læs mere om Mogens

Nanna Isberg Larsen

Kiropraktor

“Det er vigtigt for mig, at behandlingsforløbet ses som et samarbejde mellem patienten og jeg, da jeg tror på det giver det bedste resultat. Behandlingen kan indeholde flere modaliteter, herunder manipulation, bløddelsbehandling, rådgivning samt træning, alt efter hvad der vurderes relevant..”

Læs nærmere om Nanna

Lina Serup Staberg

Sekretær

Jeg har i 16 år arbejdet som sekretær og uddannelsesvejleder, på en skole der uddannede zoneterapeuter, akupunktører og massører.

 

Tina Nielsen

Sekretær

Jeg har tidligere arbejdet som kliniksekretær hos en tandlæge, samt som butiks- og regnskabsassistent. Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk Assistent.

Om klinikken

Lokaler

Klinikken råder over 200m2 og er beliggende på 1.sal. Vi er fire kiropraktorer og en massør. Vi har et babyrum med plads til amning og leg. Vores fantastiske sekretærer står altid klar i receptionen med et smil.

 


 

Historie

Klinikken er en succesfuld klinik, som har ligget i Vanløse siden 1938 og blev i 1943 flyttet til sin nuværende adresse på hjørnet af Jydeholmen og Jernbane Allé. Henrik Uldall og Steen Mortensen har været ejere i mange år og har gjort en stor forskel for alle deres patienter.

 


Vision

Visionen for klinikken er at lave en tværfaglig klinik hvor vi samarbejder på tværs af forskellige behandlingsformer samt at øge samarbejdet med andre sundhedsaktører. Vi mener, at alle har noget at vinde ved at få jævnlig behandling hos en kiropraktor. Det gælder både unge som gamle. En kiropraktor er ikke ”kun” en som sætter led på plads eller ”knækker leddene”. En kiropraktor gør en forskel for hele dit system, din krop og din livskvalitet. Men vi mener også, at “sammen står vi stærkere”, og ved at kombinere behandlingsformer opnår vi et mere effektivt og holdbart resultat.

Kiropraktor Buraas’s klinik, Vanløse ca. 1938.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter

Bestil en tid direkte via vores online formular

Kontakt os i dag med generelle henvendelser