Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Laila

Laila

Tak Helle Dalhoff for at give mig troen på kiropraktisk behandling tilbage.

Du er meget kompetent, empatisk og har en holistisk tilgang til patienten.

Tak.

Historien ganske kort

Jeg er en kvinde på 57 år, med prolapser i brystryggen, som jeg har døjet med i mange år. Jeg har aldrig turde gå til kiropraktisk behandling, idet lægerne gennem årerne har frarådet mig det.

For en måned siden fik jeg pludselig så voldsomme smerter i lænden, så jeg hverken kunne gå, stå, sidde eller ligge!

Slæbte mig til lægen, som ikke mente det var en prolaps. Bad mig i stedet spise morfin 2 x dgl. Da jeg spurgte, om det var en god ide med kiropraktor, var svaret NEJ.

Skiftede læge, som henviste mig til scanning, imens var jeg, trods advarsler fra både forrige læge, venner, familie og bekendte, taget til kiropraktor.

Alle advarede mig om kiropraktisk behandling, som i bedste fald kunne forværre problemet, og i værste fald gøre mig lam! Så jeg har helt klart haft betænkeligheder og var bange for at prøve.

Men smerterne tvang mig til at prøve og efter bare fire gange hos Helle Dalhoff, Kiropraktor|dk Vanløse, var mine smerter i lænden næsten væk?!

Det viste sig efterfølgende, at det VAR en prolaps. Jeg er sikker på, at fordi jeg kom tidligt til kiropraktor, så hjalp det mig af med smerter, jeg kunne have haft i måned- eller årevis.

Helle er nu begyndt at behandle på de gamle prolapser. Jeg venter i spænding på om de smerter måske også kan forsvinde.