Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Få smertefri og stærk ryg på kun 10 minutter om dagen

Få smertefri og stærk ryg på kun 10 minutter om dagen

Lige om lidt, vil vi afsløre 3 skrøner omkring træning, som kan forhindre dig i at blive smertefri og vi vil vise dig 3 simple trin til at træne dig smertefri som du kan starte med allerede i dag.

Men først vil vi gerne stille dig nogle spørgsmål:

 

Er du træt af ikke at have kontrol over din krop? Træt af at din krop modarbejder dig og forhindrer dig i at gøre ting du vil og bør kunne?

Vil du gerne være smertefri og stærk, men du har ikke tid og energi til at træne? Eller du har måske allerede prøvet at træne, men det hjalp ikke eller du fik bare mere ondt?

Er du forvirret over hvorfor du får ondt og hvad du kan gøre i hverdagen for at slippe af med dine smerter?

 

Hvis du har svaret JA til bare et af vores spørgsmål, så har vi noget vigtigt at fortælle dig. Du er IKKE alene! Hver dag hjælper vi mennesker med smerter og de giver ALLE udtryk for den samme frustration.

Der er ingen tvivl om, at ingen ønsker at have smerter! Smerte virker som en stopklods, som dræner din energi, ødelægger dit humør, gør dig til en dårligere udgave af dig selv og fjerne din kontrol over din krop og dit liv.

Omvendt så føles det SÅ godt at have en smertefri og stærk krop, som kan alt det du ønsker den skal kunne. Men du får ikke kun kontrol over din krop når den får mere overskud. DU får også mere overskud, energi og godt humør i dit liv. Du kan også være sikker på, at dine venner, familie og kollegaer vil også kunne mærke det på dig. Det er helt sikkert værd at lære hvordan din krop kan blive smertefri!

Vi lytter til velmenende mennesker som ønsker os det godt

Problemet er bare, at disse mennesker har ikke studeret talrige bøger, kurser og videnskabelige studier om smerter…

1. Styrketræning gør dig smertefri

NEJ! Hvis du har smerter, så er nogle muskler begyndt at arbejde for meget og andre er faldet i søvn. Det kan sammenlignes med en arbejdsplads, hvor halvdelen er blevet sygemeldt og den anden halvdel skal arbejde dobbelt så hårdt. Hvis du så beder den hårdtarbejdende halvdel om at arbejde overtid, hvad tror du så der sker? Ja, der er stor risiko for de går ned med flaget. Det samme gør dine hårdtarbejdende muskler, hvis du bare putter mere vægt på.

Det lyder måske ikke helt let – og det er det faktisk heller ikke. Netop derfor har vi lavet et program, hvor du bliver guidet sikkert igennem programmer som er designet til at aktivere de ”sovende” muskler og afslappe det spændte.

 

 

2. Hvis du bestemmer dig for at træne, bliver du automatisk motiveret til det.

NEJ! At starte med at træne kræver ikke BARE viljestyrke – ellers ville alle jo gøre det. For at få motivation og lyst til at træne, har du brug for to ting, det ene er teknikker til at få din hjerne til at samarbejde og det andet er støtte fra andre.

Vi ved det er svært at holde motivationen til at træne og derfor har vi lavet et helt modul specielt til at få din motivation i top. Derudover måler du hver uge dine fremskridt og får støtte fra andre i gruppen, så vi sikrer, at din motivation ikke falder.

3. Træning mindre end 3 gange om ugen virker ikke!

Jo, det gør det faktisk! Forskning har vist, at effektiv træning i kort tid af gangen har en god effekt.

Kender du det, at NU vil du i gang med at spise sundt eller NU vil du i gang med at træne og komme i form og så starter du en hård diæt eller træningsplan pga. det skal være helt perfekt. Problemet er bare, at det er for hårdt og tidskrævende og derfor bliver du nødt til at GIVE OP! Faktisk er det din hjerne der ender med at modarbejde og sabotere dit hårde arbejde. Der er nemlig en lille underudviklet del af din hjerne, hvis job er at holde dig i live. Den sørger hele tiden for at holde øje med hvor meget energi du har og hvor meget du bruger. Hvis du kommer i underskud slår den alarm og så begynder den at sende dig en masse saboterende tanker: ”du er alt for træt i dag”, ”vent til i morgen”, ”det har været en stresset dag så du har fortjent at blive på sofaen”. Kender du de tanker? Dem undgår vi ved, ikke at sætte for høje og uopnåelige mål. 10 minutters træning om dagen er nok til at starte med, men det er nødt til at være effektiv træning og det sørger vi for.

Vi har lavet 2 online programmer som hjælper dig til at træne korrekt og effektivt samtidig med at holde dig topmotiveret!
Du kan vælge imellem programmet Smertefri og stærk lænd eller Slip din smerte i nakke og skulder.

Prøv ‘Stærk og smertefri lænd’ i dag

Træning til dig, der oplever

 

Smerte i den nederste del af ryggen
Smerte i balder, hofter eller ben
Stivhed i ryggen
Diskus smerter (inklusiv diskus prolaps)
Bækkensmerter

 

Læs mere…

Prøv ‘Slip din smerte i nakke og skulder’ i dag

Træning til dig, der oplever

 

Nakkesmerter
Stivhed, spænding og ømhed/smerte i skuldre og skulderåg
Hovedpine
Diskus smerter (inklusiv diskus prolaps)
Smerter mellem skulderbladene

 

Læs mere…

Gennem 12 uger får du øvelser, som er gennemtestet på tusindvis af vores patienter, så vi ved de virker!

Både programmet til nakke og til lænd indeholder:

  • Gennem 12 uger modtager du nye træningsprogrammer hver anden uge. Disse programmer guider dig fra et ”niveau nul” til et velfungerende basisfunktionsniveau, hvor muskler og led arbejder korrekt. Herefter er du klar til mere styrkepræget træning eller til at starte den motionsform der gør dig glad.
  • Du lærer simple – men meget effektive øvelser – som vil få dig til at glæde dig til at træne.
  • Du har adgang til en lukket Facebook gruppe hvor vi og de andre i gruppen vil gøre alt for at hjælpe, motivere og inspirere dig til, hvordan du kan blive smertefri og få en krop uden begrænsninger.
  • Hver uge kan du stille os spørgsmål i den lukkede Facebook gruppe.

Fordi vi vil være helt sikre på at du når dit mål, så har vi lavet 5 gratis bonus moduler:

  • Modul 1 Smertefri kropsholdning og modul 2 Bevægelse

Disse to moduler sørger for, at du efter de 12 uger ikke længere vil være i tvivl om hvad der er godt og skidt for din krop! Det er slut med at tænke “Hvad har jeg gjort forkert siden jeg har ondt igen?”

  • Modul 3 Stress

Her giver vi giver dig en simpel morgenrutine, som vil give dig så meget overskud og energi, at folk omkring dig misundeligt vil spørge ”hvad har du gjort?”.

  • Modul 4 Spis dig smertefri

Her lærer du hvordan du på 3 minutter om dagen kan fylde kroppen op med gode næringsstoffer som hjælper dig til at blive smertefri og samtidig giver dig følelsen af at du ”stråler indefra”.

  • Modul 5 Søvn

Find ud af hvordan du kan vågne op veludhvilet og uden smerter.

Få adgang til vores online programmer nu

Få adgang til vores online programmer nu

Vi har lavet 2 online programmer som hjælper dig til at træne korrekt og effektivt samtidig med at holde dig topmotiveret!

Kurset har en samlet værdi af 2700 kr., men fordi vi så gerne vil hjælpe dig og fordi programmet er helt nyt, så kan du i en kort periode få det til en introduktionspris på kun 1499 kr.

Den samlede pris på 1499,- er så lav, at den svarer til prisen for 3 gange personlig træningsinstruktion hos os i klinikken. Når du køber kurset, så får du udover 6 træningsprogrammer, vores personlige rådgivning, adgang til en gruppe der støtter dig samt vores 5 bonusmoduler.