Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Kiropraktor Frederiksberg

Hver dag kommer der mange fra vores naboby Frederiksberg. Det tager kun 5 minutter at køre med metroen fra Frederiksberg til Vanløse.

Vi er glade for Frederiksberg og i Frederiksberg anbefaler vi at bruge Frederiksberg svømmehals kurbad til at afslappe spænde muskler og led.

Læs mere om Frederiksberg kurbad

kurbadHvis du er stresset, har muskelspændinger eller bare trænger til at slappe af, så prøv at tage en tur i kurbadet. Start med at afslappe musklerne i boblebadet, lig og flyd i saltvandet, massage af kroppen massagestol og til sidst sauna. Kurbadet har en infrarød sauna som er specielt god til at lindre smerter fra muskler og led. Infrarød stråling er elektromagnetiske bølger, som skaber vibrationer og varmer huden op indefra. Derved hæves kroppens temperatur og det er denne reaktion, som virker helende og smertelindrende. Til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, så slut af med en tur i den kolde bruser. Har du løst til virkelig at forkæle din krop, så få en fuld kropsmassage efterfølgende. Vores massører i klinikken er god til at løsne muskelspændinger og få kroppen til at slappe helt af.

Læs mere om massagen

varmt-vands-træningHvis du har haft smerter gennem længere tid eller hvis træning giver dig smerter, så kan vi anbefale varmtvandstræning i Frederiksberg Svømmehal. Træning i varm vand løsner stive muskler og opdriften gør det lettere at træne uden smerter. Det betyder også, at man i vand kan træne uden at overbelaste kroppens led. Vandet er tungt at flytte og vandmodstanden kan bruges til at træne muskler, kondition og åndedræt. Træning i vand er specielt godt for dig der har slidgigt, ryg- og nakkeproblemer eller hofte og knæ problemer. Det er Gigtskolen der står for træningen.

 

Rejseplanen

rejseplanen

Brug Rejseplanen

Online booking

Online booking

Bestil en tid direkte via vores online formular

Ring på tlf. 38 74 31 03

Ring på tlf. 38 74 31 03

Telefonen er åben mandag-torsdag 8-17 og fredag 8-13.

Her finder du klinikken

Find vej

Med tog eller metro
Klinikken er beliggende 1 minuts gang fra S-togsstationen/metro (Linie C og linie H/metro M1 og M2) i Vanløse.

I bil
Der er mulighed for parkering I Netto’s parkeringshus lige ved siden af klinikken. Det er tilladt at holde  1 timer gratis, men husk at stille p-skiven.

Derudover er det også muligt at parkere i Kronens parkeringshus, lige ved siden af Vanløse station. Der er tilladt at holde gratis i 2 timer, men husk at stille p-skiven.

Bus
Bus 10, 12 og 142 stopper lige ud for klinikken eller ved Vanløse station.

Kontakt os

Kiropraktor|dk Vanløse
Jernbane Alle 34,st
2720 Vanløse

[email protected]

CVR: 35045775

Du er altid velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren, hvorefter vi vender tilbage så hurtig som muligt.
I tilfælde af ændret åbningstid vil dette fremgå af vores telefonsvarer.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter