Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Skulderen

Skulderøvelser

Her er en række øvelser der ofte kan hjælpe, hvis den er gal med skulderen. Øvelserne skal altid udføres på en måde der ikke giver smerter. Er der ubehag mere end ca. 20 minutter efter du har lavet en øvelse, skal du stoppe med pågældende øvelse. Generelt gælder der at det er bedst at bevæge leddet så meget som muligt i det daglige- men uden det gør ondt!

  1. Stå let foroverbøjet og støt den raske arm på et bord eller lignende. Benet i den side hvor skulderen gør ondt skal bevæges bagud, så der bliver plads til at lave øvelserne. Tag en håndvægt på ca. 1 kg., en liter mælk i en plasticpose eller lignende i den syge arm og bevæg armen i cirkler og ottetaller begge veje rundt, samt frem og tilbage. 10 gange hver vej.
  2. Rul med begge skuldre samtidig begge veje rundt i så store cirkler som muligt. 10 gange hver vej.
  3. Stå med albuerne der peger lige ud til siden og albuerne bøjet. Bevæg så roligt dine hænder, så de skiftevis peger lige op og ned. Gentag 10 gange.
  4. Hold et kosteskaft bag nakken med god afstand mellem hænderne. Bevæg så kosteskaftet op og ned mellem strakt arm og kosteskaft i skulderhøjde bag hoved.
  5. Hold et kosteskaft bag ryggen med god afstand mellem hænderne. Bevæg det så op og ned så langt du kan uden det gør ondt.

Der findes et utal af andre skulderøvelser, men med de her viste kan man ofte komme meget langt. Tal med din behandler, hvis du er i tvivl.

 

Online booking

Online booking

Bestil en tid direkte via vores online formular

Ring på tlf. 38 74 31 03

Ring på tlf. 38 74 31 03

Telefonen er åben mandag-torsdag 8-17 og fredag 8-13.

Her finder du klinikken

Find vej

Med tog eller metro
Klinikken er beliggende 1 minuts gang fra S-togsstationen/metro (Linie C og linie H/metro M1 og M2) i Vanløse.

I bil
Der er mulighed for parkering I Netto’s parkeringshus lige ved siden af klinikken. Det er tilladt at holde  1 timer gratis, men husk at stille p-skiven.

Derudover er det også muligt at parkere i Kronens parkeringshus, lige ved siden af Vanløse station. Der er tilladt at holde gratis i 2 timer, men husk at stille p-skiven.

Bus
Bus 10, 12 og 142 stopper lige ud for klinikken eller ved Vanløse station.

Kontakt os

Kiropraktor|dk Vanløse
Jernbane Alle 34,st
2720 Vanløse

[email protected]

CVR: 35045775

Du er altid velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren, hvorefter vi vender tilbage så hurtig som muligt.
I tilfælde af ændret åbningstid vil dette fremgå af vores telefonsvarer.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter