Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Amalie Andreasen

Amalie Andreasen

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg har gennemgået den 5- årige uddannelse. Kiropraktikken vandt min interesse da man kobler teoretisk og faglig viden med en praktisk del i form af den manuelle behandling.

 

Min ambition som kiropraktor er at møde dig i øjenhøjde ved at inddrage og tilpasse behandlingsforløbet til den enkelte. Ved første møde vil vi starte med en samtale og efterfølgende undersøgelse, hvorefter der vil blive stillet en diagnose, som du også vil få forklaret. Derefter vil vi opstarte relevant behandling, der kan bestå af teknikker såsom ledmobilisering/manipulation, bløddelsbehandling enten i form af triggerpunktsbehandling eller akupunktur, samt evt. øvelser du kan lave derhjemme ved relevant tidspunkt undervejs.

Vi ved mere og mere om hvordan ting i dagligdagen såsom søvn, arbejdsstillinger, stress og træning påvirker os. Derfor vil vi ofte også komme ind på disse ting undervejs, samt evt. rådgivning og vejledning ift. disse faktorer.

 

Jeg bor til daglig i København, hvor jeg bruger min fritid på blandet andet styrketræning og løb. Tidligere har jeg brugt en del tid på både basket i klubben Sisu og tennis i Lyngby.