Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Anja Aabech

Anja Aabech
Kiropraktor Anja Aabech

Autoriseret kiropraktor

Jeg har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense og jeg fik min kandidatgrad.

Jeg bruger den kiropraktiske behandling som et helt unikt værktøj til at skabe hurtige og effektive resultater samt til at forebygge, øge præstationsevnen, give øget velvære og sundhed.

Jeg har gennem flere år erfaret, at når jeg ser kroppen som en helhed, kan jeg skabe nogle enestående behandlingsresultater, især for folk der har haft problemer gennem længere tid.

Derfor starter jeg altid med en grundig undersøgelse af næsten alle kroppens muskler og led.

Efter undersøgelsen stiller jeg en diagnose og laver en helt individuel behandlingsplan. For at skabe det mest holdbare resultat supplerer jeg den kiropraktiske behandling med eksempelvis behandling af muskler, afspænding, træningsinstruktion, akupunktur og rådgivning om kost og kosttilskud.

Jeg har efteruddannet og specialiseret mig i behandling af spædbørn og børn samt hovedpine, nakke/skulder- og lændesmerter.

Især behandlingen af spædbørn og børn står min hjerte nært og jeg har stor erfaring på dette område fra mit tidligere arbejde i kiropraktisk klinik i Lyngby. Jeg bruger meget blide behandlingsteknikker og instruerer i øvelser designet til det enkelte barn, således at det på flere måder stimuleres til at nå sit fulde potentiale.

Jeg er gift og har et par tvillinger fra 2012 og i min fritid nyder jeg at være aktiv med blandt andet cykle- og løbetræning.

Kontakt Anja via vores formular ‘Spørg kiropraktoren’

Følg Anja Aabechs brevkasse på hjemmesiden Alt om børn.
Her kan du stille spørgsmål og læse om om blandt andet utrøstelig gråd, skævt kranie, sutteproblemer og meget andet.

http://altomboern.dk/brevkasse/kiropraktoren-anja-aabech