Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Helle Dalhoff

Helle Dalhoff
Kiropraktor Helle Dalhoff

Autoriseret Kiropraktor

Jeg er uddannet på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg fik min kandidatgrad, efter at have gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse.

Mit første møde med kiropraktik var som 13årig i forbindelse med skulder problemer fra håndbold. Jeg fandt hurtigt ud af, at kiropraktik var meget mere end knæk og bræk.

Min kiropraktor lærte mig om kiropraktikkens sundhedsfremmende egenskaber. Ved at påvirke hele nervesystemet igennem kroppens led kunne man hjælpe kroppen til, at opnå sit fulde potentiale. Hun forklarede hvordan man hurtigt og effektivt kunne fjerne ubehag i kroppen, og i stedet give øget velvære og sundhed. Jeg fandt det meget inspirerende og fra da af var jeg solgt.

Jeg har arbejdet hos kiropraktorerne i Frederikssund 5 år efter endt uddannelse. Herefter købte Anja Aabech og jeg klinikken i Vanløse. Jeg har blandt andet efteruddannet mig inden for akupunktur (dry-needling), løbeskader og kost.

De senere år har jeg efteruddannet og specialiseret mig i behandling af børn og spædbørn. Jeg brænder for børnebehandling, da jeg mener vi kan gøre en kæmpe forskel i deres liv. Vi kan optimere deres udvikling samt påvirke deres velvære og sundhed i fremtiden.

Jeg er gift og har en pige fra 2006 og en dreng fra 2010. Jeg har siden jeg var 12 år, altid dyrket meget motion og sport. Især håndbold har fyldt meget i mit liv.

Kontakt Helle via vores formular ‘Spørg kiropraktoren’