Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Kiropraktor Rødovre

Kiropraktor Rødovre

Søger du efter en dygtig kiropraktor i Rødovre? Så skal du ikke lede længe, for vi ligger lige ved siden af Rødovre.

Klinikken er kun 9 minutter i bil fra Rødovre station og med bus eller tog tager det kun ca. 20 minutter.

Læs mere om hvordan du finder vej her

Tæt på at være din kiropraktor i Rødovre

Vi kan desværre ikke være din kiropraktor i Rødovre, men vi er så tæt på, at vi håber, at du alligevel vil overveje os.

Det er er specielt for vores klinik er, at vi ser på og behandler hele din krop og ikke kun der hvor du har ondt. Har du ondt i ryggen, så betyder det ikke nødvendigvis at smerten stammer fra din ryg. Det kan også være på grund af, at dine stive hofter eller ankler får din ryg på overarbejde. De forskellige områder i kroppen arbejder sammen, på samme måde som kollegaer på en arbejdsplads. Er det ikke rigtigt, at hvis din kollega ikke kan arbejde fuld tid, så bliver du sikkert nødt til at tage flere af din kollegas opgaver? Det samme gælder for eksempelvis hoften og ryggen. Hvis hoften ikke er smidig og kan gøre sit arbejde 100%, så bliver ryggen nødt til at tage over. Det kan den i en kort periode, men til sidst begynder den at blive træt og få ondt.

Book selv en tid til undersøgelse og behandling

Bestil tid online her

Hvor gør det ondt?

Når du kommer til undersøgelse og behandling hos os, så sætter vi god tid at til at høre dig fortælle om dit problem, vi undersøger dig fra top til tå og hvis der er behov for det, så tager vi et røntgen billede eller henviser dig til MR skanning. Hvis du vil læse mere om lige præcis det område hvor du har ondt, så kan du vælge det her.

Øvelser og træning hjemme hos dig selv i Rødovre

For at sikre, at du får det bedste ud af din behandling, så har vi lavet et online træningsforløb til dig som har ondt i nakke eller ryg. Det varer 12 uger og her får du hver 2. uge et nyt og mere udfordrende træningsprogram samt tips til en smertefri hverdag med mere energi i kroppen. Vi guider dig igennem øvelserne, som let kan laves hjemme på stuegulvet. Det er effektiv træning, så du behøver kun at træne 10 minutter om dagen for at få effekt. Læs mere om vores programmer her.

Hvis du bare leder efter øveler, som kan hjælpe dig mens du har mest ondt, så har vi lavet et gratis minikursus til at fjerne nakke- og rygsmerte.

Samarbejdspartnere i Rødovre

Det vigtigste mål for os er, at du får det bedst mulige resultat af vores behandling. Det kræver nogle gange, at den kiropraktiske behandling suppleres med andre typer behandling. Det samarbejde er vi rigtig gode til. I Rødovre har vores bedste samarbejdspartnere Rødovre fysioterapi og træning

Bestil en tid i klinikken

Bestil tid online her

Her finder du klinikken

Find vej

Med tog eller metro
Klinikken er beliggende 1 minuts gang fra S-togsstationen/metro (Linie C og linie H/metro M1 og M2) i Vanløse.

I bil
Der er mulighed for parkering I Netto’s parkeringshus lige ved siden af klinikken. Det er tilladt at holde  1 timer gratis, men husk at stille p-skiven.

Derudover er det også muligt at parkere i Kronens parkeringshus, lige ved siden af Vanløse station. Der er tilladt at holde gratis i 2 timer, men husk at stille p-skiven.

Bus
Bus 10, 12 og 142 stopper lige ud for klinikken eller ved Vanløse station.

Kontakt os

Kiropraktor|dk Vanløse
Jernbane Alle 34,st
2720 Vanløse

[email protected]

CVR: 35045775

Du er altid velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren, hvorefter vi vender tilbage så hurtig som muligt.
I tilfælde af ændret åbningstid vil dette fremgå af vores telefonsvarer.

Spørg vores kiropraktor om netop dine smerter