fbpx
Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Andreas Østergaard

Andreas Østergaard
Andreas kiropraktor

Kiropraktor

Jeg har gennemført den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense. Under uddannelsen har jeg lært at diagnosticere og behandle gener fra alle kroppens muskler og led med det formål at mindske smerter, og forbedre funktion og velvære hos den enkelte.

Som kiropraktor har jeg et bredt spektrum af behandlingsmuligheder – fra rådgivning og vejledning til forskellige former for manuelbehandlingsteknikker. Kombineret med en samtale og en grundig undersøgelse, benytter jeg disse redskaber til at lave et skræddersyet behandlingsforløb for den enkelte patient.

Jeg er uddannet i at se smerter i et helhedsperspektiv, og tager derfor højde for at psykologiske og sociale problemstillinger kan være bidragende faktorer i den individuelle smerteproblematik. Jeg har den overbevisning, at det bedste forløb sker i et samarbejde mellem patient og behandler.

Jeg er oprindeligt fra Holstebro i Vestjylland, men bor i København med min kæreste. Jeg har dyrket fodbold og badminton som ung og har altid trænet, men har indenfor de sidste 5 år primært dyrket funktionel træning/crossfit.