Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Lokal Kunstner Mia Lyngbye i Kiropraktor|dk Vanløse

Lokal Kunstner Mia Lyngbye i Kiropraktor|dk Vanløse

Lokal Kunstner Mia Lyngbye i Kiropraktor|dk Vanløse

For en del år tilbage kom jeg i kærlig behandling her i klinikken. Jeg havde været igennem en længere periode hvor jeg havde glemt at passe på mig selv og overhørt min egen krops signaler. Det resulterede bla. I et godt gammeldags hold i ryggen, spændte muskler og led osv.

Efter en del behandlinger og genoptræning her på klinikken, kunne jeg endelig begynde at genkende mig selv igen.

Igennem hele forløbet er jeg hver eneste gang blev jeg modtaget med smil og med humor, og jeg har altid følt at jeg var i sikre hænder her i Kiropraktisk Klinik. TAK 🙂

 

Til daglig befinder jeg mig i mit Galleri her i Vanløse hvorfra jeg maler og sælger kunst. Jeg arbejder ofte i lidt uhensigtsmæssige stillinger men forsøger at passe både på butik og på ryg samtidig 🙂 Derfor kommer jeg stadig til behandling ca. hver 3 måned for at forebygge og vedligeholde.

Det efterhånden lange bekendtskab har på flere måder båret frugt for begge parter, da jeg i flere omgange har haft udstillet og solgt mine farverige malerier her i klinikken. Dejligt at man på den måde kan støtte og bruge hinanden lokalt.