Kontakt os på tlf. 38 74 31 03

Lav dit eget hæve sænkebord

Lav dit eget hæve sænkebord

Lav dit eget hæve sænkebord

Hvis du arbejder hjemme og oplever, at du får ondt i ryggen og bliver ukoncentreret, så er det tid til at komme mere op og stå. Men hvad gør du, hvis du ikke lige har et hæve sænkebord derhjemme? Så kan du let og hurtigt lave dit eget.

Du skal bruge en masse bøger eller spil, som du kan stable i to tårne. Du kan muligvis også bruge nogle kasser. Se hvordan du gør i filmen nedenfor.

Hvis du har pladsen derhjemme, så anbefaler vi at investere i et bord fra Ikea. Det er både en fair pris og fylder ikke så meget IKEA hæve sænkebord. Hvis du ikke vil investere alt for mange penge, og du er frisk på at bruge håndkræft til at løfte bordet, så er dette manuelle IKEA hæve sænkebord måske en mulighed.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Står du forkert ved dit bord?

Nu har du lavet dit hæve sænkebord, men måske er du i tvivl om du står rigtigt? Det er f.eks. meget vigtigt, at højden passer til dig og at du har placeret keyboard og mus korrekt. Se hvordan i videoen nedenfor.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

3 tips: Sådan undgår du smerter på kontoret

Vi har tidligere skrevet hvordan du kan undgå at få smerter på kontoret. Det er ens for dig der arbejder fysisk på et kontor eller hjemmefra. Du kan læse mere HER